Beveiliging

Beveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de automatiseringswereld. Hackers en kwaadaardige software blijven manieren vinden om bij bedrijfsnetwerken in te breken, zowel van binnen als van buiten de organisatie. Een goede security is daardoor niet meer alleen een kwestie van antivirus- en firewall-systemen. De zaak wordt verder gecompliceerd door wetgevingen en reguleringen waardoor managers persoonlijk verantwoordelijk worden voor de security van hun bedrijfsgegevens.

Werken vanuit huis, het koppelen van vestigingen, het beveiligen van uw netwerk & uw data, uw communicatie met relaties; organisaties zijn steeds meer afhankelijk van technologie in hun contacten met klanten, samenwerking met partners en algemene zakelijke communicatie. Tegelijk is er, ondanks grotere budgetten voor security, sprake van een explosieve groei van kwetsbaarheden en incidenten.

Wij hebben diverse oplossingen om uw bedrijfsnetwerk veilig te stellen. Hiervoor gebruiken wij eerste rangs producten die zich bewezen hebben op het gebied van veiligheid. Zoals bv NOD32, Cisco, Sonicwall.

Fersys voorkomt problemen en optimaliseert uw netwerkstructuur. Bel 023 5272383 voor een vrijblijvende kennismaking met onze ICT diensten.