Waarom kiezen voor een systeembeheerder?

Hoe zit het met de ICT technologie in uw bedrijf? Heeft u een stabiel netwerk en worden de mogelijkheden op het gebied van ICT zo efficiĆ«nt mogelijk ingezet? Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat uw netwerk altijd stabiel is en alle technologie op het gebied van ICT zo efficiĆ«nt mogelijk wordt toegepast. U kunt bij ons altijd terecht als u vragen heeft over uw besturingssysteem of wanneer u denkt dat de software verouderd is. Wij kunnen u adviseren en up-to-date houden wat betreft de nieuwste besturingssystemen en software. Ook het management op het gebied van ICT moet goed verlopen en daarin kunnen wij u als ICT-bedrijf ook in adviseren. Treedt er plots een storing op? Wij zullen deze direct verhelpen zodat u ongestoord verder kunt werken.  Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als systeembeheerder? Mail naar info@fersys.nl of bel naar 023 527 23 83.

Neem contact op

Systeembeheerder

Systeembeheerder lost snel problemen

Als systeembeheerder proberen wij altijd goed op signalen te letten zodat een storing voorkomen kan worden. Gaat het toch onverhoopt mis? Dan zorgen onze systeembeheerders ervoor dat alle gegevens in een back-up staan en dat alles weer eenvoudig teruggezet kan worden. Ook wanneer er andere problemen zijn op ICT-gebied kunnen wij daar naar kijken en lossen wij deze zo snel mogelijk op. Als u ons belt krijgt u geen helpdesk medewerkers aan de lijn maar een van onze medewerkers die gelijk op zoek gaat naar een oplossing. Wij vinden het belangrijk dat u direct het probleem kunt bespreken en geen onzinnige vragen hoeft te beantwoorden. Bel dus gelijk naar 023 527 23 83 als er zich een probleem voordoet.

Meer informatie

Systeembeheerder zorgt voor een gedeelte van uw bedrijfsvoering

Computers vormen een groot onderdeel van uw bedrijfsvoering. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat uw desktop- en server systemen optimaal blijven draaien. Op dit moment doen wij dit onder andere voor eenmanszaken maar ook oplossingen voor ICT voor het MKB maakt deel uit van onze dienstverlening. Voor het systeembeheer zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen en werkplekken. Zo behoort het ook tot de mogelijkheden om een servicecontract af te sluiten als u wilt dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Wilt u ad-hoc een beroep op ons doen? Ook dan staan wij als systeembeheerder voor u klaar. Bel 023 527 23 83 voor een vrijblijvende kennismaking met onze ICT oplossingen.

Neem contact op

bel mij voor meer informatie......