Speciaal voor u al MKB ICT-oplossingen op maat

Voor u als MKB ICT-oplossingen op maat aanbieden: dat is onze specialiteit! Hierdoor maken wij het mogelijk dat u volledig in flow uw business kunt runnen. Met goed onderhouden systemen en faciliteiten wordt er voor gezorgd dat de ICT voor uw bedrijf efficiƫnt en accuraat functioneert. Tegenwoordig neemt technologie een belangrijke factor in en zeker voor het MKB speelt ICT een prominente rol. U kunt eigenlijk niet meer zonder uw mobiel of computer om uw business te runnen. Helaas is de technologie niet altijd onfeilbaar en kunnen er regelmatig problemen voorkomen bij uw computer. Erg onhandig want dan wordt u helemaal uit uw workflow gehaald. Als ICT-bedrijf willen wij er daarom voor zorgen dat u gewoon in uw flow kunt blijven werken omdat wij de computerproblemen voor u oplossen. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op door te bellen naar 023 527 23 83. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

MKB ICT

Oplossingen voor MKB gericht op ICT

MKB en ICT is waar wij ons op hebben toegelegd door de jaren heen. Er zijn natuurlijk tal van andere ICT bedrijven die u kunnen helpen met ICT-problemen maar wij zijn gespecialiseerd in ICT voor bedrijven. U kunt als MKB voor alle zaken rondom computers en ICT bij ons terecht. Functioneert uw computer niet meer naar behoren? Of wilt u advies inwinnen over specifieke zaken rondom MKB en ICT? Wij voorzien u graag van vakkundig en persoonlijk advies. Zo is het ook mogelijk dat wij u adviseren welke computer voor uw bedrijf het meest gepast is. Daarbij kunnen wij u helpen bij het installeren van Office 365 of het migreren van bestanden naar 365. Bent u op zoek naar een systeembeheerder? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u vrijblijvend kennismaken? Bel naar 023 527 23 83.

Bekijk onze diensten

MKB en ICT-ondersteuning

Waarvoor kunt u als MKB voor ICT-ondersteuning nog meer bij ons terecht? Naast systeembeheer en advies over ICT zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo bieden wij ook software aan waarbij u na aanschaf kunt rekenen op een goede service. Wilt u bijvoorbeeld verzekerd zijn van een goede beveiliging van uw gegevens? Bekijk dan eens de beveiligingssoftware van ESET. Hiermee wordt uw computer beter beveiligd tegen hackers. Wilt u advies inwinnen over hoe u uw computers zo goed mogelijk kunt beveiligen? Stuur een mail naar info@fersys.nl en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Neem contact op

bel mij voor meer informatie......