Het zal toch niet waar zijn dat uw computer met al uw data wordt gestolen of wordt vernietigd door een brand! De harde schijf begeeft het of een hardnekkig virus breekt uit binnen uw bedrijfsnetwerk! Allemaal redenen om een veilig heenkomen te vinden voor uw data.

U kunt nu uw data veilig stellen door deze ‘op te bergen’ op een extern beveiligde server. Via de ‘back-upservice’ wordt al uw belangrijke data veiliggesteld. Alle belangrijke data wordt bv ‘s-nachts verstuurd naar een externe server. U heeft er verder geen omkijken naar. De procedure wordt een keer ingesteld en verder verloopt alles vanzelf.

Klik hier voor een overzicht van abonnementen. Kijk voor meer informatie over deze dienst op de website van Ultimate Backup.

Kenmerken:

  • De data wordt beveiligd verstuurd via SSL.
  • Open bestanden zoals databases en systeembestanden kunnen worden meegenomen in de back-up.
  • De back-up procedure verloopt automatisch.
  • Terugzetten van back-ups kan direct binnen enkele minuten afhankelijk van de hoeveelheid data.

Ook interessant voor mensen die veel op weg zijn. Data kan overal ter wereld met een internet verbinding worden opgeslagen. In geval van nood is de data ook zo weer teruggehaald. Zelfs met een draadloze WIFI of 4G verbinding is dit mogelijk. Houd er wel rekening mee dat het langer kan duren naar gelang de hoeveelheid data en de capaciteit van de internetverbinding.

Wilt u meer weten of zo snel mogelijk uw data veilig stellen? Bel 023 5272383 of mail naar info@fersys.nl.

Neem contact op

bel mij voor meer informatie......