Het perfecte intercom systeem in Haarlem!

In bedrijven kan het een drukke boel zijn en goede communicatie is nodig voor een goed verloop van de werkdag en voor meer succes bij het bedrijf. Misschien zitten alle werknemers bij elkaar of heeft iedereen een eigen ruimte als werkplek. Hoe dan ook, soms moeten er bepaalde dingen gemeld worden of staat een werknemer een bepaalde taak te wachten. Dit moet zo efficiĆ«nt mogelijk overgebracht worden. Daarom hebben wij voor uw bedrijf een intercom systeem in Haarlem. 

In het gebouw

Wat een intercom systeem eigenlijk doet is een boodschap overbrengen aan veel mensen. Dit kan voor een bepaalde ruimte, een verdieping, maar ook voor een heel gebouw. Met een intercom kunnen belangrijke mededelingen gedeeld worden, maar ook kan iemand persoonlijk opgeroepen worden om bijvoorbeeld bij de directeur te komen. Een intercom systeem is dus erg handig, vooral ook voor directeuren van bedrijven. Die kunnen nu snel iets melden en zo goed orders geven aan hun werknemers, in plaats van dat ze in elke ruimte in het gebouw afzonderlijk een mededeling moeten doen. Het intercom systeem in Haarlem is daarnaast niet een gewoon intercom systeem maar is met de mobiels van de werknemers verbonden of met een vaste telefoonlijn in het kantoorpand. Zo zijn persoonlijke berichten doorgeven nog makkelijker, maar kan er via de vaste lijn ook een algemeen bericht worden doorgegeven. Daarbij heeft het intercom systeem geen bedrading nodig en is overal te gebruiken, zelfs al houdt een werknemer een plaspauze. De kosten zijn door de draadloze verbinding ook nog eens lager dan bij een normaal intercom systeem. Als het intercom systeem voor u in Haarlem verbonden wordt met mobiele telefoons moeten de werknemers deze wel aan hebben voor het optimaal benutten van het intercom systeem voor uw kantoor in Haarlem. Tot slot is het intercom systeem makkelijk aan te passen via de web interface en hoeven er geen bordjes of sticker verwijderd te worden om aanpassingen aan te brengen. 

Bezoekers

Het intercom systeem voor Haarlem heeft zelfs functie voor mensen buiten. Wanneer er bijvoorbeeld bezoekers in uw kantoor binnenkomen moeten zij buiten zich eerst via een intercom melden voordat zij binnengelaten worden. Zij drukken op een knop van het paneel dat buiten aan een muur bevestigd is en zo worden ze automatisch verbonden met de receptie, waarna de bezoeker zich kan melden en wel of geen toegang krijgt tot het gebouw. Zo kan er altijd gecheckt worden wie er nou eigenlijk voor de deur staat en kunnen er geen ongewenste gasten binnenkomen.