ICT bedrijf voor bedrijven in Haarlem!

Tegenwoordig is de technologie erg belangrijk en het wordt ook alleen maar belangrijker. Je kunt niet meer zonder een mobiel of computer en daarom heeft ook vrijwel iedereen ze. Alleen is de technologie niet onfeilbaar en dus zijn er regelmatig nog wel eens problemen met bijvoorbeeld de computer. Dit is erg onhandig, aangezien de computer tegenwoordig dus erg van belang is en het dagelijks leven misschien wel verhindert wordt als hij niet meer werkt. Daarom heeft u een ICT bedrijf nodig in Haarlem waar u altijd terecht kunt voor uw computerproblemen. 

Er zijn natuurlijk verschillende ICT bedrijven in Haarlem die u kunnen helpen bij al uw problemen rondom ICT. Maar onze ICT is gespecialiseerd in ICT van bedrijven en is daarom perfect om u als bedrijf te helpen bij alle ICT binnen uw bedrijf in Haarlem. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Voor eigenlijk alles rondom computers. U kunt terecht wanneer u een probleem heeft met uw computer en hij niet meer goed functioneert. Maar wanneer u geen probleem heeft kunt u ook gewoon bij ons terecht voor vragen rondom wat dan maar ook over computers. Zo kunnen wij u ook helpen bij het kiezen van nieuwe computers als u van plan bent nieuwe computers te kopen. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen wensen en zo kunnen wij u adviseren in welke computer voor uw bedrijf het meest gepast is. Daarbij kunnen wij u helpen bij het installeren van Office 365 of het migreren van bestanden naar 365. Ook bij het aanleggen van internet bieden wij hulp. Maar als u een site nodig heeft kunt u ook bij ons terecht. Ook kunnen wij uw bedrijf voorzien van systeem- en netwerkbeheer en alles wat hiermee in verband staat, zoals het back-uppen van de gegevens van uw bedrijf. Tot slot bieden wij een VOIP abonnement aan voor het bellen via internet dat ook per maand betaalt dient te worden. Dit kost minder dan gewoon telefoneren en zorgt dus voor besparingen binnen uw bedrijf. 

Software

Naast de diensten bieden wij ook software aan, zoals een de business premium versie van Office 365 dat per maand betaalt dient te worden. Ook bieden wij de beveiligingssoftware van ESET aan, zodat de computers van het bedrijf beter beveiligd zijn voor hackers etc. Deze software en sommige diensten die wij leveren komen dan ook voort uit partnerschappen met verschillende bedrijven.