ICT bedrijf met motto: ‘Automatisering met een flow!’

Als ICT bedrijf hebben wij één motto centraal staan en dat is ‘Automatisering met een flow’. ICT is ons vak en wij zijn er goed in! Wij bieden u als MKB ICT-diensten en oplossingen aan zodat u uw bedrijf volledig in een flow kunt runnen. Dit wordt mogelijk gemaakt door goed onderhouden systemen en faciliteiten die precies doen wat u nodig heeft. Welke flow past bij uw bedrijf? Een basic flow of een wide flow? Kiest u voor een basic flow dan zorgen wij voor alle basisfaciliteiten voor uw onderneming. Meestal is dit voldoende wanneer uw bedrijf over 1 tot circa 5 computerwerkplekken beschikt. Het pakket ‘wide flow’ is geschikt wanneer uw bedrijf over 6 tot circa 15 computerwerkplekken beschikt. Dit pakket is net iets uitgebreider. Het uitgebreidste pakket die wij aanbieden heet ‘full flow’. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

ICT Bedrijf

ICT bedrijf houdt de flow erin

U wilt natuurlijk dat de werkzaamheden soepel blijven doorlopen oftewel de flow moet erin blijven. Hiervoor nemen wij als ICT bedrijf graag de verantwoordelijk op ons. Dit doen wij door u diverse oplossingen aan te reiken. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u kunt blijven werken waar u ook bent. Heeft u al eens gedacht aan Remote Access met VPN verbinding of een online werkplek? Dit kunnen wij allemaal voor u regelen zonder dat u er zelf gedoe van heeft. Ook is het mogelijk dat wij de server extern onderbrengen. Wilt u meer weten welke oplossingen wij u kunnen bieden om de flow erin te houden? Of wilt u ons inschakelen als systeembeheerder? Neem contact met ons op door te bellen naar 023 527 23 83 of mail naar info@fersys.nl. U krijgt direct iemand van ons ICT bedrijf te spreken die u de mogelijkheden kan voorleggen.

Bekijk onze diensten

ICT bedrijf levert oplossingen

Als ICT bedrijf leveren wij kort gezegd drie verschillende oplossingen aan die we hebben onderverdeeld in drie thema’s, namelijk: continuïteit, optimalisatie en beveiliging. Zo is continuïteit belangrijk voor uw bedrijf omdat de automatisering vloeiend moet blijven verlopen. Dit is de reden waarom wij veel waarde hechten aan de support die wij leveren. Wij zijn namelijk altijd bereikbaar en u krijgt geen helpdesk medewerker aan de lijn maar een expert die u direct kan helpen met een probleem. Daarnaast bieden wij verschillende oplossingen aan die uw automatisering optimaliseren. Zo helpen wij als ICT bedrijf te voorkomen dat u problemen krijgt en wordt uw netwerkstructuur geoptimaliseerd. Ook heb op het gebied van beveiliging kunnen wij u ondersteuning bieden. Bel 023 527 23 83 voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

bel mij voor meer informatie......