Nieuws

19 maart 2015 – Office Hotel steeds voller Sinds januari 2014 zijn diverse kamers verhuurd aan ondernemers uit Haarlem en omstreken. Inmiddels zijn er al ruim 100 huurders neergestreken in dit all-in concept kantorencomplex.

2 maart 2015 – Migratie Huisartsenpraktijk Schoterpoort Fersys heeft de opdracht gekregen om de servers te vervangen en nieuwe Windows software te installeren, van Windows 2003 naar Windows 2012.

20 februari 2015 – Een extra server als back-up In opdracht van een klant heeft Fersys twee identieke servers geïnstalleerd. Eén server dient als hoofdserver en de andere dient als back-up indien er wat gebeurt met de hoofdserver. Op deze manier kan de klant altijd doorwerken.

3 februari 2015 – Kennemerplein Haarlem, een nieuw all-in concept voor bedrijven Na het Office Hotel en de kantorencomplexen in Amstelveen en Hilversum, heeft Fersys voor een vergelijkbaar complex aan het Kennemerplein in Haarlem glasvezel internetaansluitingen en VOIP telefonie gerealiseerd. Het complex beschikt over 15 kamers en biedt ruimte voor circa 50 werkplekken. Ook hier gaat Fersys het beheer van het internet en de telefonie verzorgen.

15 september 2014 – Verhuizing huisartsenpraktijk De Milliano In verband met de verhuizing van de huisartsenpraktijk van huisarts De Milliano van de Kenaustraat naar de Nassaulaan in Haarlem is Fersys gevraagd op de nieuwe locatie het complete netwerk van internet, computers en printers te installeren. Fersys heeft 4 nieuwe werkkamers ingericht, waarbij ook nieuwe computers en printers zijn geleverd.

8 september 2014 – Nieuw all-in concept voor bedrijven in Hilversum Fersys is ook gevraagd om voor een nieuw kantorencomplex in Hilversum, vergelijkbaar met het complex in Amstelveen, glasvezel internetaansluitingen en VOIP telefonie te realiseren en te beheren. Het complex biedt bedrijven de mogelijkheid een kantoor te huren. In totaal wordt er ruimte geboden voor meer dan 100 werkplekken. De voorbereidingen zijn in volle gang en opening van het kantorencomplex is naar verwachting eind 2014. Wilt u meer weten over de inrichting van kantorencomplexen? Neem dan contact met ons op.

21 juli 2014 – Digitale conciërge nodig? Inmiddels hebben ruim 50 huurders hun intrek genomen in het Office Hotel in Haarlem. Het Office Hotel biedt echter geen full-time aanwezige conciërge voor bijvoorbeeld het aannemen van post. Ook zijn er geen postvakken en kan de postbezorger het complex niet betreden, gezien het complex alleen toegankelijk is voor huurders. Fersys is gevraagd hiervoor een oplossing te bedenken zodat huurders toch hun post in ontvangst kunnen nemen. Fersys heeft hiervoor een digitale conciërge ontwikkeld: een digitaal belsysteem dat werkt op basis van VOIP telefonie en welke te bedienen is door middel van een touchscreen bij de hoofdingang. De postbezorger zoekt de betreffende huurder op op het touchscreen en de huurder wordt direct gebeld, zonder tussenkomst van het Office Hotel. De huurder haalt vervolgens zelf zijn post op of maakt andere afspraken met de bezorger. De huurders zijn zeer te spreken over dit systeem. Wilt u meer weten over de digitale conciërge neem dan contact met ons op.

1 juni 2014 – Nieuw all-in concept voor bedrijven in Amstelveen Fersys is gevraagd om voor een nieuw kantorencomplex in Amstelveen glasvezel internetaansluitingen en VOIP telefonie te realiseren en te beheren. Het concept is vergelijkbaar met het Office Hotel in Haarlem en biedt bedrijven de mogelijkheid een kantoor te huren. In Amstelveen is er ruimte voor meer dan 100 werkplekken. De voorbereidingen zijn in volle gang en opening van het kantorencomplex is naar verwachting na de zomer 2014.

12 mei 2014 – Installatie videofoon voor Ströer Psychotherapie Voor de nieuwe praktijk van Stroër Psychotherapie en Stroër Kinderpraktijk in Heemstede heeft Fersys bij de centrale voordeur van het complex een videofoon geïnstalleerd. Op deze manier kunnen cliënten aanbellen bij de juiste praktijk en kan de betreffende praktijk met de cliënt praten, de cliënt zien op het videoscherm en vanaf afstand de centrale voordeur openen. Wilt u meer weten over bel- en videosystemen neem dan contact met ons op.

1 maart 2014 – Fersys in het Office Hotel Naast dat wij zelf zijn verhuisd naar het nieuwe kantoren concept Office Hotel aan de Westergracht in Haarlem, verzorgen wij hier ook in opdracht van Office Hotel de internetaansluitingen en VOIP telefonie voor alle huurders. Inmiddels hebben circa 60 nieuwe huurders hun intrek genomen in het Office Hotel. Meer informatie op www.officehotel.nl of neem contact met ons op.

1 februari 2014 – Antivirusscanner ESET als beste getest door de Consumentenbond De antivirusscanner die wij verkopen, de Eset Smart Security 7, is als beste getest door de Consumentenbond. Het programma beschermt goed tegen malware en heeft een goede firewall. Ook de score voor systeembelasting is heel goed, deze is namelijk laag. Daarnaast is het programma heel betaalbaar, zeker bij verlengingen. Het programma is gebruiksvriendelijk en installeert geen onnodige extra’s zoals browsertoolbars. Indien de firewall niet wordt gebruikt is het losse antivirus product van ESET aan te raden. Voor meer testresultaten en specificaties kijk op Consumentenbond.nl (inlog noodzakelijk). Wilt u meer weten over deze antivirusscanner neem dan contact met ons op.

17 januari 2014 – Uw werk in de Cloud  Tegenwoordig kunt u alles ‘in de Cloud’ doen, zoals  e-mail, Outlook, Office met Word en Excell. Dit houdt in dat uw systeem bij een externe partij draait en u verbinding maakt naar dit systeem. Daarbij bent u wel afhankelijk van uw internet verbinding. Maar ook uw telefonie kan in de Cloud. De verbinding met internet is hierbij van cruciaal belang. Zonder internet kunt u namelijk niet bij uw gegevens. Alhoewel internetverbindingen tegenwoordig goed zijn, kunnen internetverbindingen nog steeds uitvallen. Fersys Automatisering heeft diverse backup oplossingen bedacht om continuiteit te garanderen. Wilt u meer weten over werken in de Cloud neem dan contact met ons op.

16 januari 2014 – Nieuwe website voor Zorg IT Partner  De afgelopen jaren heeft Fersys Automatisering zich gespecialiseerd in ICT diensten voor zorgverleners. Onze kennis voor deze specifieke klantengroep is de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels kunnen we vertrouwen op een brede klantenbasis. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website www.zorgitpartner.nl.

14 januari 2014 – Zakelijk internetbellen via VOIP  Bellen via internet, ook wel bekend als VOIP, wordt steeds populairder. Op het gebied van betrouwbaarheid, efficiency en kwaliteit hebben sterke verbeteringen plaatsgevonden en daarom kan Fersys Automatisering u stabiele en kwalitatief hoogwaardige telefoonoplossingen bieden. De systemen en software zijn gelijk aan de systemen gebruikt door internationale telecommaatschappijen en deze hebben wij nu beschikbaar gesteld voor MKB bedrijven. Internet bellen gaat via de internetverbinding en kan daardoor een behoorlijke kostenbesparing opleveren. U hoeft geen ingewikkelde telefooncentrale aan te schaffen. Kijk voor meer informatie bij internetbellen via VOIP.

1 januari 2014 – Fersys Automatisering is verhuisd  Fersys Automatisering is verhuisd naar het nieuwe kantorenpand Office Hotel aan de Westergracht 70-72 in Haarlem. Het Office Hotel is een nieuw flexibel kantoren concept dat laagdrempelig kantoorfaciliteiten biedt voor de prijsbewuste ondernemer. Of je nu een startende ondernemer bent, een creatieveling of een ervaren entrepreneur, er is ruimte binnen Office Hotel dat bij iedere soort ondernemer past.

17 december 2013 – Verbouwing huisartsenpraktijk Schoterpoort  Huisartsenpraktijk Schoterpoort is al 10 jaar klant bij Fersys Automatisering.  Deze huisartsenpraktijk krijgt steeds meer taken in de zorg en is inmiddels uit zijn jasje gegroeid. De huisartsenpraktijk wordt uitgebreid met 5 extra spreekkamers. Uitbreiding met extra spreekkamers betekent ook uitbreiding met computers en printers. Fersys Automatisering gaat de extra spreekkamers inrichten met nieuwe computers en printers. Naar verwachting is de uitbreiding in februari 2014 gerealiseerd.

27 juli 2013 – Windows XP ondersteuning wordt beëindigd  Ondersteuning voor Windows XP wordt beëindigd op 8 april 2014. Dit houdt in dat er geen beveiligingsupdates voor Windows meer worden gegeven. Zorg er dus voor dat u op tijd omschakelt naar een nieuwe Windows 7 of 8. Dit kan betekenen dat er nieuwe hardware nodig is. Wilt u weten of het voor u nodig is om te upgraden vraag het ons!

22 juli 2013 – Aanleg glasvezel internet Office Hotel  Fersys Automatisering heeft voor het nieuwe Office Hotel  glasvezel internet gerealiseerd. Daarnaast wordt het interne LAN netwerk door ons beheerd.
Office Hotel is een all-in concept voor bedrijven waar men een kantoor kan huren. Daarvoor doet Fersys het internet, LAN, en VOIP telefonie.

20 juni 2013 – UPC als partner  Fersys Automatisering is nu ook partner van UPC Business. Meer keuze in ons assortiment dus! Bijvoorbeeld een backup of primaire internet verbinding via de kabel.

1 maart 2011 – Special Car Service  Fersys heeft voor SCS een nieuwe website gemaakt (www.specialcarservice.nl). Deze is geheel ontworpen en gebouwd door ons.
SCS restaureert klassieke auto’s zoals Rolls Royce, Jaguar en Aston Martin.

1 januari 2011 – Advieszaken  Bij Advieszaken is het van belang dat medewerkers flexibel en op verschillende locaties kunnen werken.
Fersys heeft hiervoor de Hosted Exchange mail service geimplementeerd. Daarnaast heeft men de beschikking gekregen over een centrale bestands-server. Men kan nu overal beschikken over mail en bedrijfsbestanden.

14 december 2010 – Veiligheidshuis  Hiervoor heeft Fersys een complete netwerk omgeving gecreerd met werkstations, file server en internet toegang.
Er was de wens om naast het huidige netwerk van het Openbaar Ministerie een zelfstandig netwerk te creeren.

22 september 2010 – Huisartsenpraktijk De Koningin  Fersys heeft de migratie van het digitale patienten registratiesyteem verzorgt. Het medisch zorgdossier is gemigreerd van Omnihis Studio naar Scipio.
Daarnaast zijn er een aantal nieuwe werkstation geplaatst.

Basic
Wide
Full